More

  Pa ujë disa pjesë të Shkupit

  Për shkak të intervenime teknike, zëvendësues të kapakëve dhe ndërlidhje të gypave lidhës sot do të kenë ndërrerje të ujit disa pjesë të qytetit, informojnë nga Qendra për menaxhim me kriza (QMK) në bazë të raportimeve të marrë nga NP “Ujësjellës dhe kanalizim”.

  Siç theksohet në kumtesë për shkak të intervenim teknik të kapakut f-600 milimetra në stacionin e filtrimit Gazi Babë është e mundur ndërprerja e furnizimit me ujë në lagjen Çair, Fusha e Tophanes, Shkup Veri, Butel 2, si de në zonën e lartë në Zhelezarë dhe Autokomandë. Intervenimi teknik do të fllojë në ora 9.00.

  Ndërprerje të furnizimit me ujë nga ora 09:00 do të kenë disa prej përdoruesve të bulevardit “ASNOM” nga numrat 4 deri në 20, për shkak të ndërrimit të kapakut (rrëshqitës) F80 milimetra në pallatin numër 12 në bulevard. Ndërprerja e furnizimit me ujë do të zgjasë deri në eliminimin e defektit.

  Për shkak të ndalimit të një gypi të vjetër të ujit f5/4” në rrugën “11 Tetori” p.n. (sheshi), ndërprerje të furnizimit me ujë do të kenë përdoruesit e Siti galeri në Qendër. Furnizimi me ujë do të ndërpritet nga ora 08:00 dhe do të zgjasë deri në përfundimin e aktiviteteve.

  Nga ndërmarrja publike “Ujësjellës dhe kanalizim” njoftojnë gjithashtu se për shkak të vendosjes së kyçit lidhës me ujë 100 mm në rrugën Juri Gagarin numër 28, do të ketë ndërprerje në furnizimin me ujë të përdoruesve nga degët 4 dhe 6 të kësaj rruge në Kozle. Furnizimi me ujë do të ndërpritet në orën 11:00 dhe do të zgjasë deri në përfundimin e aktiviteteve të shërbimit. 

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Këto janë policët shqiptarë të cilët gjetën dy vajzat e humbura

  Para disa orëve u gjetën janë gjetur 12-vjeçarja Anisa Ajro dhe 15-vjeçarja Melisa Kurtishi të zhdukura dy ditë më...

  Ende nuk janë gjetur vajzat nga Shkupi, Anisa dhe Melisa

  Anisa Ajro nga Shkupi, nxënëse 12-vjeçare në klasën e shtatë dhe Melisa Kurtishi 15 vjeçare nxënëse në klasën e...

  Sot mblidhet kryesia e BDI-së në Tetovë

  Sot me fillim në orën 13:00 në Tetovë, BDI ka caktuar mbledhje të kryesisë së re të partisë. Sipas informacioneve...

  Vjedhje në Matkë, autorët janë pranë kapjes nga policia

  Në orët e vona të natës së djeshme është kryer vjedhje në lokalin Kulla Hillside Haven, me këtë rast...
  WordPress Ads