More

  VENDI

  [quads id=8]

  [quads id=6]

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend si ligji i Kuranit, raporton...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023 rreth orës 08.30, në repartin...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të ardhura të ulëta nga viti...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe adekuat të të punësuarve në...

  Nënë e Vanjës: Nuk e kam të qartë se çfarë ka ndodhur, nuk mund ta besoj se ajo është në varr

  Pas gjetjes së trupit të pajetë të vajzjës, është deklaruar për herë të parë nëna e Vanjas, Zorica Gjorçevska. Për portalin serb “Republika”, ajo...

  Osmani: Zgjerimi i BE-së ka pasur gjithmonë aspekt meritokratik dhe gjeopolitik

  Ministri i Punëve të Jashtme i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, në kuadër të vizitës së tij të punës në Bruksel, mbajti fjalim në...

  Disa pjesë të Shkupit sot me reduktime të energjisë elektrike

  Pa energji elektrike sot do të mbeten një pjesë e konsumatorëve në komunat e Shuto Orizares, Sarajit, Ilindenit dhe Karposhit. Siç njofton QRMK Shkup, në...

  Policia ka dënuar 253 shoferë në Shkup

  Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (06.12.2023) ka vazhduar me kontrolle komunikacionin. Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar...

  [quads id=2]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...

  Nënë e Vanjës: Nuk e kam të qartë se çfarë ka ndodhur, nuk mund ta besoj se ajo është në varr

  Pas gjetjes së trupit të pajetë të vajzjës, është deklaruar për herë të parë nëna e Vanjas, Zorica Gjorçevska....

  Osmani: Zgjerimi i BE-së ka pasur gjithmonë aspekt meritokratik dhe gjeopolitik

  Ministri i Punëve të Jashtme i Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani, në kuadër të vizitës së tij të punës...
  spot_img
  spot_img
  WordPress Ads