More

  Drejtori Murati nënshkruan kontratat me përfituesit e granteve

  Drejtori i Agjencisë së Punësimit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Bekim Murati dhe përfituesit e mjeteve sot nënshkruan marrëveshje për pagesën e mjeteve të pakthyeshme të ndara nga Fondi i Posaçëm për punësimin e personave me aftësi të kufizuara dhe për blerjen e pajisjeve që janë në funksion të personave me aftësi të kufizuara.


  📌Ndarja e mjeteve nga Fondi i Posaçëm bëhet në përputhje me Ligjin për Punësimin e Personave me Aftësi të Kufizuara.
  📌25 vendime për ndarjen e mjeteve të pakthyeshme në shumën e përgjithshme prej 29.464.679,00 denarë. nga të cilat:
  📌 Për 17 vendime të ndara në bazë të punësimit për 21 persona me aftësi të kufizuara, për të cilat janë ndarë mjete në vlerë prej 10.874.500,00 denarë ndërsa për blerjen e pajisjeve që janë në funksion të punës së personave me aftësi të kufizuara, 8 vendime për të cilat janë ndarë mjete në vlerë prej 18.590.179,00 denarë.
  Në web faqen e APRMV-së www.av.gov.mk në mënyrë transparente janë të publikuara informatat më të detajuara për shfrytëzuesit e mjeteve për Fondin e Posaçëm për Punësimin e Personave me Aftësi të Kufizuara./Derveni.mk

   

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Këto janë policët shqiptarë të cilët gjetën dy vajzat e humbura

  Para disa orëve u gjetën janë gjetur 12-vjeçarja Anisa Ajro dhe 15-vjeçarja Melisa Kurtishi të zhdukura dy ditë më...

  Ende nuk janë gjetur vajzat nga Shkupi, Anisa dhe Melisa

  Anisa Ajro nga Shkupi, nxënëse 12-vjeçare në klasën e shtatë dhe Melisa Kurtishi 15 vjeçare nxënëse në klasën e...

  Sot mblidhet kryesia e BDI-së në Tetovë

  Sot me fillim në orën 13:00 në Tetovë, BDI ka caktuar mbledhje të kryesisë së re të partisë. Sipas informacioneve...

  Vjedhje në Matkë, autorët janë pranë kapjes nga policia

  Në orët e vona të natës së djeshme është kryer vjedhje në lokalin Kulla Hillside Haven, me këtë rast...
  WordPress Ads