More

  Myftinia e BFIM-Shkup lehtëson mënyrën e pagesës së anëtarësisë

  Myftinia e BFIM-Shkup nga mbledhja e fundit me anëtarët e Myftinisë, pas shqyrtimit mes anëtarëve mori vendim që nga fillimi i vitit 2019 mënyra e pagesës së anëtarësisë krahas nëpër xhami si lehtësim për besimtarët të mund të bëhet edhe përmes llogarisë bankare të Myftinisë së Shkupit.

  Paguesi, pagesën e anëtarësisë mund ta relizojë nga cila do bankë ku ka xhirollogari personale ose në postë vetëm duke potencuar xhaminë për të cilën bën pagesën me qëllim që paratë t’i dedikohen xhamisë përkatëse.

  Më posht keni formën me ilustrim se si mund të bëni pagesën e anëtarësisë vjetore.
  Zyra për informim pranë Myftinisë së BFIM-Shkup

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Taravari dhe Sela vizituan Sarajin

  Sonte në Saraj Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari dhe ish-kryetari Ziadin Sela takuan strukturat e partisë të...

  Drejtori i ri i NP “Rrugë dhe Rrugica” inspektoi punët në teren

  Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska dhe drejtori i NP “Rrugë dhe Rrugica”, Said Said, inspektuan fazën përfundimtare...

  Fondacioni “ALBIZ” ndërtoi kopshtin për fëmijë në Radushë

  Sot për herë të parë u ndërtua këndi i lojërave inkluziv për fëmijët me nevoja të posaçme në shkollën...

  Shqiptohen 164 gjoba në Shkup

  MPB njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejë 164 gjoba për shkelje të...
  WordPress Ads