More

  Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Fondacionit Albiz dhe Komunës së Sarajit

  Me 31 mars 2017 në hapësirat e Komunës së Sarajit u nënshkrua Memorandumi për bashkëpunim ndërmjet Fondacionit për zhvillimin e kulturës dhe arsimit Albiz dhe Komunës së Sarajit.

  Bashkëpunimi që do të realizohet në kuadër të këtij memorandumimes këtyre dy institucioneve parasheh hapjen e një qendre multifunksionale, e cila do të shërbejë si qendër kulturore, shkencore, edukativo-arsimore dhe socio-humanitare.

  Po ashtu Fondacioni Albit sot nënshkroi edhe një marrëveshje për bashkëpunimi me Komunën e Sarajit për fillimin e një projekti të ri,me të cilin do të bëhet rinovimi i disa shkollave fillore në këtë komunë. Ky projekt do të mbështetet nga ana e donatorëve të Fondacionit Albiz.

  Kryetari i Këshillit të donatorëve z.Nexhat Shahini gjatë konferencës për shtypë theksoi se “Fondacioni Albiz nuk do të ndalet në misionin e vet, ku mes tjerash është krijimi i kushteve sa më të mira për nxënësit tanë dhe se investimi në arsim është investimi më i domosdoshëm për të ardhmen. Misionin e filluar Fondacionin Albiz me anë të platformës edukativo-arsimore do të mundohet ta realizojë në mënyrën më të mire të mundshme gjithkund që paraqitet nevoja për ndihmën tonë, kuptohet me përkrahjen maksimale të të gjithë donatorëve të Fondacionit.

  Edhe kryetari i Komunës së Sarajit, z. Bekim Murati, mes tjerash tha se do t’i japë mbështetje iniciativave të Fondacionit ku do të jetë e nevojshme dhe në kuadër të mundësive të komunës.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...
  WordPress Ads