More

  DR. SAIT SAITI U EMËRUA SEKRETAR I PËRGJITHSHËM I KRYQIT TË KUQ TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR PERIUDHËN E MANDATIT 2018-2022

  D-R. SAIT SAITI U EMËRUA SEKRETAR I PËRGJITHSHËM I KRYQIT TË KUQ TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË PËR PERIUDHËN E MANDATIT 2018-2022

  Këshilli udhëheqës i Kryqit të kuq të RM-së, në mbledhjen e datës 28.11.2018, emëroi Dr. Sait Saitin në funksionin Sekretar i përgjithshëm i Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë për periudhën e mandatit 2018-2022.
  Dr. Sait Saiti ka diplomuar në Fakultetin e Sigurisë, ka magjistruar në Fakultetin e Shkencave Politike, të Diplomacisë dhe Gazetarisë dhe ka doktoruar në Fakultetin e Sigurisë.
  Dr. Sait Saiti ka marrë pjesë në konferenca dhe këshillime ndërkombëtare në vend dhe jashtë vendit, ka përfunduar një numër të madh trajnimesh, ka bërë punime shkencore nga fusha e menaxhimit shëndetësor, menaxhimit të krizës dhe të drejtës humanitare ndërkombëtare.
  Dr. Sait Saiti është në funksionin e Sekretarit të përgjithshëm të Kryqit të kuq të RM-së nga viti 2008, është aktivist shumëvjeçar i Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë dhe anëtar që nga viti 1981. Nga viti 2000 deri në vitin 2008 ka qenë nënkryetar i Kryqit të kuq të Republikës së Maqedonisë dhe kryetar i Kryqit të kuq të qytetit të Shkupit.
  Në punën e deritashme si Sekretar i përgjithshëm ka arritur rezultate të rëndësishme në zhvillimin e Organizatës duke realizuar një numër të madh projektesh, duke futur inovacion në punën dhe përmirësimin e kapaciteteve në të gjitha nivelet e strukturimit organizativ. Në mandatin e tij është zbatuar procesi i certifikimit dhe është marrë certifikata si Shoqatë e fuqishme nacionale në kuadër të FNKK/GjK-së.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads