More

  APEL PËR HEDHJE TË NDËRGJEGJSHME TË MBETJEVE TË VËLLIMSHME

  NP “Higjiena komunale” – Shkup i informon qytetarët që mbetjet e tyre të vëllimshme, në të cilat përfshihen mobiliet e vjetra, aparatet elektrike dhe elektronike, mund t’i hedhin në qendrën për seleksionim në Karposh dhe Vardarishte, çdo ditë të javës, me termin nga ora 07:00 deri në ora 19:00, pa pagesë.  Nëse kanë nevojë për shfrytëzimin e automjeteve tona speciale komunale për transportim, këtë mund ta kërkojnë  në telefonin pa pagesë numër 0800 222 33.

  Edhe njëherë duam t’ju kujtojmë se mbetjet e vëllimshme nuk lejohet të hidhen as në sipërfaqet publike e as në enët për mbetje. Çdo hedhje e mbetjeve në sipërfaqet publike paraqet shkelje të Ligjit për pastrim publik dhe drejtpërdrejt e ndotë rrethin.

  Veproni ndërgjegjshëm me mbetjet e juaja dhe mbrojeni mjedisin jetësor!

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  Nënshkrimet për President / Deri më tani 13 kandidatë për President

  Edhe sot vijon afati për mbledhjen e nënshkrimeve për kandidatët e nomuniar për president për zgjedhjet rrethi i parë...

  Gjuha kërcënuese e Petar Bogojeski, kryetar i partisë “Koncepti maqedonas”, e kërcënon Ali Ahmetin me jetë

  Petar Bogojeski, kryetar i patisë “Koncepti maqedonas” përmes një video postuar në rrjetet sociale ka kërcënuar kryetarin e BDI...

  Rustemi: Ndërtojmë pjesën e rrugës së Arbërit, lidhim Kërçovën me Dibrën dhe Republikën e Shqipërisë

  Kryeministri Talat Xhaferi dhe drejtori i NP Rrugët Shtetërore, Ejup Rustemi sot kanë inspektuar punimet që zhvillohen për ndërtimin...

  Një termet është ndje në Strugë, por epiqendra e tij ishte në Shqipëri

  Një tërmet me intensitet tre gradë sipas shkallës makrosizmike europiane është ndjerë sot në orën 11:00 në pjesën jugperëndimore...