More

  Shpërblimi i parë për Qendrën Ekspozuese – Matka dhe mirënjohje jubilare për EVN

  Qendra e parë Ekspozuese për energji elektrike – Matka fitoi shpërblimin e parë nacional për praktikat më të mira të përgjegjësisë shoqërore të ndërmarrjeve maqedonase për vitin 2017, të cilin e ndajnë trupi Koordinues për përgjegjësi shoqërore dhe Ministria e Ekonomisë së Republikës së Maqedonisë. Çmimi u dha në kategorinë e „investimi në komunitet“ si një projekt me efektet më të mëdha në vitin 2017.

  Që nga hapja në muajin maj të këtij viti dhe deri tani, Qendra Ekspozuese Matka është vizituar nga më shumë se 4000 persona nga vizitorë grupor dhe vizitorë turistik.

  “EVN Maqedoni shumë sinqerisht dhe me entuziazëm të madh punon për të gjithë projektet. Është nder për mua që jemi pjesë e këtij procesi tashmë 10 vite, që nga vetë fillimi. Jemi kompani e cila shërben dy milionë qytetarë, kemi 2000 punonjës dhe bashkëpunojmë me mbi 2000 kompani. Kjo na imponon detyrimin që përgjegjësia shoqërore të jetë pjesë e pandashme e strategjisë së kompanisë. Edhe në të ardhmen do të vazhdojmë të punojmë me angazhim edhe më të madh ndaj këtij plani “, tha Shtefan Peter, kryetar i Bordit Drejtues të EVN për Maqedoni.

  Përveç shpërblimit të parë, EVN Maqedoni fitoi edhe mirënjohje jubilare për praktika të vazhdueshme të suksesshme për përgjegjësi shoqërore në 10 vitet e fundit. EVN Maqedoni fitoi edhe mirënjohje për projektet „Matematika Energjetike – gjenerata e re“ dhe projekti „ Menaxhim me mbeturinat elektronike“.

  - Marketing -Ajsel Medica

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  spot_img

  Të fundit

  27 prilli/ Drejtori i VMRO-së ua pezulloi dënimet disa të dënuarve

  U.d. drejtor i Drejtorisë për Ekzekutimin e Sanskioneve, Aleksandar Pandov, pezullon nga dënimi disa nga të dënuarit për rastin...

  Ulen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

  Komisioni Rregullator i Energjetikës, i Shërbimeve të Ujit dhe i Shërbimeve të Menaxhimit me Mbeturinat Komunale i Republikës së...

  LSM: Shpenzimet për një familje në Maqedoni për muajin korrik, 60.570 denarë

  Shpenzimet minimale të një familjeje në korrik kanë qenë 60.570 denarë dhe në krahasim me qershorin janë rritur për...

  Aktivë shtatë zjarre, në 24 orët e fundit janë regjistruar 29 zjarre në ambient të hapur

  Shkup, 22 korrik – Qendra për menaxhim me kriza në mëngjes njoftoi se në 24 orët e fundit ka...