More

  Shoqata “Porta Skupi” Shkup – mbolli 100 fidane për ruajtjen e ambientit

  Shoqata “Porta Skupi” Shkup, mbajti aktivitetin ekologjik me moton “Të kujdesemi për mjedisin jetësor dhe fëmijët e rrethit tonë”. Ky aktivitet ekologjik u realizua në bashkëpunim me shkollën “Bajram Shabani” – Kondovë, me c’rast u mbollën mbi 100 fidane të reja për t’ju përkushtuar në mënyrë të denjë edukimit, sensibilizimit, dhe përfshirjes së gjenratave të reja për ruatjen e ambientit të pastërt në rrethinë ku jetojnë dhe veprojnë.
  Shoqata “Porta Skupi” Shkup këtë aktivitet e ka relizuar në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.
  Shoqata “Porta Skupi” Shkup, gjatë vitit realizon aktivitete të ndryshme nga sfera e kulturës, traditës, folklorit dhe aktivitete ekologjik.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Edhe një deputet i bashkohet “Grupit të Zjarrit”?! (Foto)

  “Grupi i Zjarrit” vazhdon aktivitetet në teren. Këtij grupi si duket i është bashkangjitur edhe deputeti Kastriot Rexhepi, i...

  Sot u mbajt Maratona e Shkupit

  Mëngjesin e kësaj të diele është zhvilluar Maratona e Shkupit. Më i shpejti doli të jetë atleti nga Kenia,...

  Arrestohen dy vajza nga Shkupi, kanë plaçkitur një person në Shkup

  Dy vajza nga Shkupi janë arrestuar gjatë ditës së djeshme pasi të njëjtat paraprakisht janë raportuar se kanë kryer...

  Pritet rritja e çmimit të bukës?!

  Mullixhinjtë kërkojnë subvencione për energjinë elektrike ose shtimin e tregut të rregulluar sepse vetëm në këtë mënyrë, theksojnë ata,...
  WordPress Ads