More

  ShMQSh “SARAJ” – Shkup shënon dy vjetorin e themelimit të saj si institucion arsimor në Komunën e Sarajit

  ShMQSH “SARAJ” – Shkup shënon dy vjetorin e themelimit të saj si institucion arsimor në Komunën e Sarajit.

  Në prag të themelimit të dy vjetorit më saktësisht me datë 18/02/2016 u bë themelimi i këtij institucioni arsimorë, stafi i profesorëve në bashkëpunim me nxënësit e kësaj shkolle në shenjë rrespekti do të realizojnë aktivitet të brendshëm kushtuar kësaj date të rëndësishme.

  Ëndra e shumpritur e banorëve të komunës së Sarajit tashmë është realitet. Viti 2016/17 ishte nismë e këtij misioni, i cili u realizua me shumë sukses. Për suksesin e këtij viti shkollor tregon rezultati i 400 nxënësve të rregullt; 250 nxënës për arsimim të rritur dhe 30 nxënës me korrespodencë të cilët vazhdojnë dhe mësojnë në këtë shkollë me suksese të dalluara si dhe përkrahja maksimale nga mësimdhënësit e parë të kësaj shkolle. Momentalisht shkolla numëron 12 paralele të viteve të para dhe të dyta në dy drejtime gjimnazor dhe atë ekonomik. Shkolla jonë gjithashtu vazhdon me rritëm maksimal për të kultivuar një arsim sa më cilësorë, bashkë kohorë, evropian si dhe me standarde moderne dhe me një staf profesional.

  Misioni i kësaj shkolle është të edukojmë nxënësit në një atmosferë pozitive dhe sipas standardeve bashkëkohore evropiane, ku ata mund të zbulojnë, hulumtojnl dhe vlersojnë të qenit unik, ku mund të tregojnë potencialin e tyre në mënyrë sa më efikase,

  Ne synojmë të realizojmë këtë mision duke edukuar fëmijën lidhur me nevojat e tij intelektuale, morale, emocionale, fizike, sociale dhe shpirtërore.

  Vizioni i shkollës është që të kontribuoj për të mirën e shoqërisë sonë, për formimin cilësorë të gjeneratave të reja.

  “Mendja e një kombi është arsimi, zemra e tij – morali i përgjithshëm”

  Me rrespekt Drejtori i parë i kësaj shkolle Mr.Bedri Gjureci.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads