More

  ShMQSh Saraj-Shkup ndau dëftesat për gjeneratën e parë 2016/2017

  Sot në hapësirat e ShMQSh SARAJ-Shkup në mënyrë solemne u bë dhënia e dëftesave të viteve të para për gjeneratën e parë të vitit shkollor 20016/17 , njofton derveni.info.

  Njëkohësisht nga ana e drejtorit u bë dhënia e MIRËNJOHJEVE për nxënësit e shkëlqyer dhe të dalluar në fusha të ndryshme gjatë vitit shkollor dhe sigurimi i bursave për disa nxënës të talentuar . /derveni.info/

   

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...
  WordPress Ads