More

  Saraji drejton Ndërmarrjen Publike “Higjiena Komunale” – Shkup

  Në Ndërmarrjen Publike “Higjiena Komunale” – Shkup, është emëruar Abdusamed Shabani drejtor ri, në Komunën e Shkupit.

  Shabani është kuadër nga dega e BDI-së në Saraj. Ai është jurist i diplomuar, ndërsa më parë ka ushtruar funksionin e Zëvendësdrejtorit në Agjencionin për Punësim-Shkup. Abdusamed Shabani, është anëtarë i degës së BDI-së në Saraj, që nga themelimi i BDI-së.

  Ky post i takon këtij kuadri nga komuna e Sarajit në bazë të ndarjes së pushtetit në nivel të qytetit të Shkupit. BDI ka drejtor edhe në ndërmarrjen e parqeve dhe gjelbërimit ku është emëruar Adrian Muça. Ai deri tani ishte kuadër në MPPS.

  Muajin e kaluar me drejtorë të rinj u bënë ndërmarrjet NPQ Shkup, Ujësjellësi dhe Kanalizimi dhe Rrugë dhe rrugica. Pritet periudhën e ardhshme drejtorë të rinj të emërohen edhe në ndërmarrjet e tjera publike dhe institucionet kulturore nën kompetencë të Qytetit të Shkupit.

   

  - Marketing -Ajsel Medica

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  spot_img

  Të fundit

  Gjuha e shenjave tani edhe në gjuhën shqipe, promovohet libri nga Valdeta Kasapi dhe Adelina Haskaj

  Komunikimi pemës gjuhës së shenjave, për pjesëtarët e shoqërisë shqiptare në Maqedoni tani e tutje do të ketë një...

  NQP në halle, pësojnë qytetarët/ Drejtorët në punë, por jo fizikisht

  Sa për sy e faqe, janë autobusat të cilat funksionojnë nëpër qytetin e Shkupit. I tillë mbetet të jetë...

  Talat Xhaferi: Shkruam histori, gjeneratat e reja ta vazhdojnë dhe ta përsosin

  Tani më ish kryeministri Talat Xhaferi, në rrjetin social facebook ka falënderuar të gjithë për mbështetjen në këto ditë...

  Moti i lig dëmton të mbjellat/ Bujqët e Straçincës: Puna e disa muajve shkoi dëm në pak minuta

  Mijëra hektarë të mbjella janë demtuar nga moti i ligë i një ditë më parë. Ekipi ynë vizitoi fshatin...