More

  Qasje të reja për trajtimin e vartësisë (Video)

  Vartësia nuk duhet të shihet më si “mungesë karakteri” dhe se trajtimi i këtij problemi kërkon ndryshimin e qasjes ndaj tij – kështu thuhet në një publikim të ri nga zyra e këshilltarit të presidentit për shëndetësinë publike në Amerikë.

  Në raportin e publikuar, vartësia vlerësohet si një prej krizave më të mëdha të shëndetit publik në ditët e sotme.

  Rreth 21 milionë amerikanë përballen me abuzimin e substancave narkotike – shifër më e lartë se e të gjithë të prekurve me kancer. Megjithatë, me numrin e madh të atyre që përballen me vartësinë, vetëm 10 për qind e tyre trajtohen.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Shuton Ali Ahmeti: BDI mund të vazhdojë pa Blerim Bexhetin

  BDI ka ngritur struktura të qëndrueshme që mund të fuksionojë pa Ali Ahmetin, Blerim Bexhetin, Musa Xhaferin kështu është...

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...
  WordPress Ads