More

  Nxënësit e ShMQSh “Saraj”-Shkup vizituan Muzeun Historik të Republikës së Maqedonisë

  Nxënësit e ShMQSh “Saraj”-Shkup vizituan Muzeun Historik të Republikës së Maqedonisë ku u sqarua veprimtaria dhe puna se si funksionon që nga fillimi e deri më sot. E gjithë kjo vizitë u realizua nën mbykqirjen e mentorit prof.Bujar Ramani.

  Bashkëpunimi dhe qëllimi i vizitës ishte që nxënësit të jenë të njoftuar për historin e përgjithshme të këtij muzeu si dhe një korelacion të popullit shqiptar dhe rolin e tyre ne këtë muzej.

  - Marketing -Ajsel Medica

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  spot_img

  Të fundit

  Gjuha e shenjave tani edhe në gjuhën shqipe, promovohet libri nga Valdeta Kasapi dhe Adelina Haskaj

  Komunikimi pemës gjuhës së shenjave, për pjesëtarët e shoqërisë shqiptare në Maqedoni tani e tutje do të ketë një...

  NQP në halle, pësojnë qytetarët/ Drejtorët në punë, por jo fizikisht

  Sa për sy e faqe, janë autobusat të cilat funksionojnë nëpër qytetin e Shkupit. I tillë mbetet të jetë...

  Talat Xhaferi: Shkruam histori, gjeneratat e reja ta vazhdojnë dhe ta përsosin

  Tani më ish kryeministri Talat Xhaferi, në rrjetin social facebook ka falënderuar të gjithë për mbështetjen në këto ditë...

  Moti i lig dëmton të mbjellat/ Bujqët e Straçincës: Puna e disa muajve shkoi dëm në pak minuta

  Mijëra hektarë të mbjella janë demtuar nga moti i ligë i një ditë më parë. Ekipi ynë vizitoi fshatin...