More

  Një pjesë Sarajit, nesër pa energji elektrike

  Për shkaqe teknike në rrjetin elektro-shpërndarës, nesër pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve në komunat Gjorqe Petrov dhe Saraj.

  “Nga ora 05:00 deri në ora 07:00, pa energji elektrike do të jetë një pjesë e fshatit Vollkovë të Komunës Gjorçe Petrov dhe fshatrat Kondovë, Sillare e Poshtme dhe Epërme, Graçan, Radushë, Dvorcë, Kopanicë, Rashçe, Bojanë, Saraj, Glumovë, Gërçec, Shishovë, Arnaqi, Paniçarë dhe Raoviq në komunën e Sarajit, njoftojnë nga Qendra Rajonale për Menaxhim me Krizave të Qytetit të Shkupit.

  Të hënën, më 11 shtator, pa rrymë do të jenë komunat Aerodrom, Gjorçe Petrov dhe Karposh.

  “Nga ora 8:30 deri në ora 12:00, përdoruesit e rr. “Gjorgji Andreeviq Kun” në Komunën e Aeroportit, nga ora 08:30 deri në 12:30, përdoruesit nga një pjesë e lagjes Vollkovë, konkretisht rrugët nr. 22 dhe nr. 60. në Komunën Gjorçe Petrov, kurse nga ora 08:30 deri në ora 13:30, përdoruesit nga një pjesë e rr. Vanço Mickov në komunën e Karposhit, njoftoi QRMK e Qytetit të Shkupit.

  Të martën, më 12 shtator, një pjesë e përdoruesve nga komunat Karposh dhe Ilinden do të mbeten pa energji elektrike.

  ” Nga ora 9:00 deri në ora 15:00 do të jenë pa energji elektrike përdoruesit nga pjesë të rrugëve “Moskovska”, “Londonska”, “Bruselska” dhe “Gavril Lesnovski” në komunën e Karposhit, ndërsa nga ora 10:00. deri në ora 13:00, shfrytëzuesit nga një pjesë e fshatit Marinë të komunës së Ilindenit, thuhet në njoftimin e QRMK të Qytetit të Shkupit. 

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads