More

  Memorandum bashkëpunimi në mes Komunës së Sarajit dhe ZIP Institutit

  Sot, kryetari i komunës së Sarajit z. Blerim Bexheti dhe drejtori ekzekutiv i Institutit ZIP z. Agim Selami, nënshkruan memorandum bashkëpunimi për aktivitete të përbashkëta në disa sfera:
  1. Lufta kundër korrupcionit në nivel lokal;
  2. Buxhetimi participativ;
  2. Arsimimi i integruar;
  3. Zhvillimi rural; dhe sfera të tjera për të cilat palët do të konstatojnë se duhet angazhim i përbashkët , njofton derveni.info

  Kryetari i komunës siguroi mbështetjen e parezervë ndaj aktivitetit të Institutit ZIP duke inkurajuar aktivitete të përforcuara në drejtim të zhvillimit edhe më të hovshëm të sektorit joqeveritarë në Saraj./derveni.info

   

  - Marketing -Ajsel Medica

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  spot_img

  Të fundit

  27 prilli/ Drejtori i VMRO-së ua pezulloi dënimet disa të dënuarve

  U.d. drejtor i Drejtorisë për Ekzekutimin e Sanskioneve, Aleksandar Pandov, pezullon nga dënimi disa nga të dënuarit për rastin...

  Ulen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

  Komisioni Rregullator i Energjetikës, i Shërbimeve të Ujit dhe i Shërbimeve të Menaxhimit me Mbeturinat Komunale i Republikës së...

  LSM: Shpenzimet për një familje në Maqedoni për muajin korrik, 60.570 denarë

  Shpenzimet minimale të një familjeje në korrik kanë qenë 60.570 denarë dhe në krahasim me qershorin janë rritur për...

  Aktivë shtatë zjarre, në 24 orët e fundit janë regjistruar 29 zjarre në ambient të hapur

  Shkup, 22 korrik – Qendra për menaxhim me kriza në mëngjes njoftoi se në 24 orët e fundit ka...