More

  “Mbrëmje Poetike”, Fondacioni Albiz shpall konkurs letrar për poezi

  Fondacioni Albiz në realizimin e platformës kulturore organizim“Mbrëmje Poetike” me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Poezisë, 21 mars.

  Në prag të manifestimit “Mbrëmje Poetike”, Fondacioni Albiz shpall konkurs letrar për poezi ku të drejtë pjesëmarrje kanë të gjithë interesuarit e moshës prej 15 deri 25 vjet.

  Të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje punimet e tyre duhet t’i dorëzojnë deri më 15 mars 2018, në postën elektronike të Fondacionit Albiz: info@albiz.org.mk.

  Poezitë që konkurrojnë duhet të jenë origjinale të autorëve të rinj, çdo plagjiaturë do të s’kualifikohet. Çdo autor mund të konkurrojë vetëm me një poezi.

  Juria do të bëj përzgjedhjen e poezive të cilat do të prezantohen në mbrëmjen poetike, që do të mbahet më 21 mars 2018.

  Çdo konkurrues nëse është një nga të përzgjedhurit e 10 – shes duhet të jetë i pranishëm në mbrëmjen poetike.

  Me këtë rast do të shpallen fituesit e katër çmimeve të para nga të cilat 3 (tre) nga juria dhe çmimi i publikut për interpretim më të mirë.

  Vlera e çmimit të parë është 5.000 denarë, e çmimit të dytë 4000 denarë, vlera e çmimit të tretë 3.000 denarë si dhe vlera e çmimit të publikut është 3.000,00 denarë.

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  Nënshkrimet për President / Deri më tani 13 kandidatë për President

  Edhe sot vijon afati për mbledhjen e nënshkrimeve për kandidatët e nomuniar për president për zgjedhjet rrethi i parë...

  Gjuha kërcënuese e Petar Bogojeski, kryetar i partisë “Koncepti maqedonas”, e kërcënon Ali Ahmetin me jetë

  Petar Bogojeski, kryetar i patisë “Koncepti maqedonas” përmes një video postuar në rrjetet sociale ka kërcënuar kryetarin e BDI...

  Rustemi: Ndërtojmë pjesën e rrugës së Arbërit, lidhim Kërçovën me Dibrën dhe Republikën e Shqipërisë

  Kryeministri Talat Xhaferi dhe drejtori i NP Rrugët Shtetërore, Ejup Rustemi sot kanë inspektuar punimet që zhvillohen për ndërtimin...

  Një termet është ndje në Strugë, por epiqendra e tij ishte në Shqipëri

  Një tërmet me intensitet tre gradë sipas shkallës makrosizmike europiane është ndjerë sot në orën 11:00 në pjesën jugperëndimore...