More

  Doli në treg libri më i ri i Reisul Ulema H.Sulejman Ef.Rexhepi

  Ky është titiulli i kolumnave të përmbledhura të Reisul Ulema të BFI në RM, h. Sulejman ef. Rexhepi të cilat, në botim të Shoqatës Ilmije, vijnë në tri gjuhë- shqip, maqedonisht dhe anglisht.

  Kjo përmbledhje kolumnash është ,në fakt, një pasqyre e qëndrimeve të autorit lidhur me probleme, fenomene dhe procese të ndryshme që në vitet e fundit e kanë karakterizuar jetën e njeriut në Maqedoni, në veçanti të besimtarit musliman dhe të shqiptarit.

  Por, jo vetëm, sepse “Në mes të askundësisë” shpreh edhe pikëpamjet e S. Rexhepit karshi ngjarjeve dhe zhvillimeve më të përfolura botërore në sferën fetare, politike e kulturore.

  Ky libër është qasje e sinqertë deri në dhembje dhe kritike deri në revoltë ndaj asaj që ne e quajmë jetë por që është e ngulfatur dhe e rënduar nga keqpërdorues të ndryshëm të lirisë .

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Taravari dhe Sela vizituan Sarajin

  Sonte në Saraj Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari dhe ish-kryetari Ziadin Sela takuan strukturat e partisë të...

  Drejtori i ri i NP “Rrugë dhe Rrugica” inspektoi punët në teren

  Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska dhe drejtori i NP “Rrugë dhe Rrugica”, Said Said, inspektuan fazën përfundimtare...

  Fondacioni “ALBIZ” ndërtoi kopshtin për fëmijë në Radushë

  Sot për herë të parë u ndërtua këndi i lojërave inkluziv për fëmijët me nevoja të posaçme në shkollën...

  Shqiptohen 164 gjoba në Shkup

  MPB njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejë 164 gjoba për shkelje të...
  WordPress Ads