More

  Apel për ndihmë Berat Setullah nga Sfillarja e Poshtme

  Nxënësi nga Medreseja BERAT SETULLAH     ( nga f.Svillare e Poshtme ) ka nevojë urgjentisht të operohet jashtë vendit ( Austri ).

  Apelojmë që ta ndihmojmë sepse shuma e nevojshme nuk mund të kompletohet nga vetë familjarët.

  BERATI për momentin gjendet në klinikë në R. Turqisë nga ku do të transferohet për operim në Austri.
  Shuma që nevojitet kap vlerën : 57.542,00 EUR.

  Kontakt : Nuri Setullah +389 70835-836          ( Anëtar i familjes )
  Hamit Osmani +389 70237-888

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Shuton Ali Ahmeti: BDI mund të vazhdojë pa Blerim Bexhetin

  BDI ka ngritur struktura të qëndrueshme që mund të fuksionojë pa Ali Ahmetin, Blerim Bexhetin, Musa Xhaferin kështu është...

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...
  WordPress Ads