More

  Sot u mbajt “Panairi i biznesit” Saraj 2017

  Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës Albiz sot e organizoj “Panairin e bizneseve të Komunës së Sarajit”, i cili u mbajt në hapësirat e restorantit Korabi në Saraj.

  Në këtë panair produktet e veta i prezantuan 20 kompani të cilat veprojnë dhe janë nga komuna e Sarajit. Kompanitë ishin nga me të ndryshmet, i promovuan produktet ushqimore, higjienike, materialet ndërtimore etj. Disa nga këto kompanitë janë përfaqësues të brendeve të mëdha botërore.

  Në hapjen solemne të pranishmëve iu drejtua z. Ilir Idrizi, drejtor ekzekutiv i Fondacionit Albiz, i cili tha se është privilegj që për herë të dytë realizojmë këtë panair duke promovuar kompanitë afariste dhe katalogun e kompanive.

  Fjalë rasti pati z. Nexhat Shahini, kryetar i Këshillit të donatorëve pranë Fondacionit Albiz, i cili i përshëndeti të pranishmit dhe tha se ky panair tashmë po bëhet tradicional dhe numri i kompanive që prezantojnë po rritet. Po ashtu panairin e përshëndeti edhe z. Blerim Bexheti, kryetar i Komunës së Sarajit i cili potencoi mbështetjen institucionale që komuna u ofron bizneseve.

  Në panair fjalë rasti patën edhe Ekselenca e tij ambasadori i Republikës së Shqipërisë z.Fatos Reka dhe nënkryetari i OEMVP-së z.Mendi Qyrra.

  Gjatë panairit u promovua edhe Katalogu i bizneseve të Komunës së Sarajit. Katalogun e prezantoi kooridnatori i projektit, z. Rrametulla Sefa.

  Në katalog janë përfshirë të dhënat për rreth 400 kompani, ku mund të gjenden të dhëna për veprimtarinë, numrin e të punësuarve, të ardhurat vjetore, kontakti etj.

  Panairin e vizituan rreth 300 vizitorë.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Taravari dhe Sela vizituan Sarajin

  Sonte në Saraj Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari dhe ish-kryetari Ziadin Sela takuan strukturat e partisë të...

  Drejtori i ri i NP “Rrugë dhe Rrugica” inspektoi punët në teren

  Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska dhe drejtori i NP “Rrugë dhe Rrugica”, Said Said, inspektuan fazën përfundimtare...

  Fondacioni “ALBIZ” ndërtoi kopshtin për fëmijë në Radushë

  Sot për herë të parë u ndërtua këndi i lojërave inkluziv për fëmijët me nevoja të posaçme në shkollën...

  Shqiptohen 164 gjoba në Shkup

  MPB njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejë 164 gjoba për shkelje të...
  WordPress Ads