More

  Sot u mbajt festivali ” Saraj Fest”

  SARAJ FEST është manifestim kulturor që tradicionalisht mbahet që nga viti 2011. Viteve tjera ky manifesim është mbajtur në qendrën rekreativo sportive Saraj dhe Liqeni Treska.

  Këtë vit për shkak të rrethanave shoqërore Saraj Fest  2017 është mbajur sot me datë 06.05.2017 në Sheshin e Famurit në Saraj.

  Pjesmarës të këtii edicioni kulturor i shtati me radhe ishin Soqeritë kulturoro artistike:”Shkupi” nga Shkupi,Shqiponja,, nga Saraji,Divanhana nga f.Lubin dhe organizatore e Saraj Fest Drita e Dervenit nga Saraji.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads