More

  Skadimi i afatit për formim të Qeverisë, ja çfarë thonë nga Kabineti i Ivanovit

  Pas marrjes së njoftimit zyrtar nga ana e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për atë se mandatari a ka dorëzuar program dhe propozim për përbërje të Qeverisë së re, kryetari i shtetit, Gjorge Ivanov, do të fillojë me konsultime me institucionet kompetente dhe partitë politike, thonë nga Kabinet i Ivanovit.

  “Duke e pasur parasysh se ka skaduar afati sipas nenit 90 të Kushtetutës së Republikës së Maqedonisë, Kuvendi i Republikës së Maqedonisë e ka për detyrë ta njoftojë kryetarin e shtetit se a ka dorëzuara mandatari,  program dhe propozim për përbërjen e Qeverisë së re”, thonë nga kabineti.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads