More

  Shoqata për Traditë dhe Kulturë VATRA E DERVENIT

  Shoqata për Traditë dhe Kulturë VATRA E DERVENIT është shoqatë e pamvarur , vullnetare , jo qeveritare dhe jo partiake në shërbim të qytetarëve.Kjo shoqatë vepron në të gjithë teritorin e Republikës së Maqedonisë , ku është e organizuar dhe e vendosur me qendër në Saraj , Shkup.Shoqata në fjalë me Statut e ka të përcaktuar që mund të bashkëpunoj edhe me organizata të tjera joqeveritare , fondacione dhe institucione të ndryshme , mund të ketë veprim edhe në vendet tjera të rajonit dhe më gjërë gjithmonë nên kornizat e Kushtetutës së RM dhe Statutit të saj.

  Detyrat kryesore të shoqatës është të veprojë në drejtimin edukativo-arsimorë , kulturorë , si dhe në bashkëpunimin ndërqytetarë.Misoni i kësaj Shoqate është që ti motivojë qytetarët pa dallime etnike , feje apo rase , shoqatat ekologjike si dhe aktivitetet sportive , të krijojë ide të reja dhe të jep kontribut për të marë vendime të rëndësishme aty ku është e pranishme.Shoqata për Traditë dhe Kulturë VATRA E DERVENIT i ka edhe organet e veta drejtuese siç janë:

  1.Parlamentin

  2.Kryetarin

  3.Këshillin Drejtues

  4.Këshillin mbikqyrës

  5.Administratë profesionale

  Aktiviteti i parë i kësaj shoqate ishte dhënja e Mirënjohjeve sportistëve të dalluar si dhe në sferën e kulturës. Kontribut të jashtëzakonshëm ka edhe në vendosjen e heroit tonë kombëtarë ISA BOLETINI në Saraj ku ishte bartëse kryesore e këtij aktiviteti në bashkëpunim me komunën e Sarajit.

  Në të ardhmën nga kjo Shoqatë pritet të ketë edhe aktivitete tjera në sferat e ndryshme ku ajo vepron.

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  PRERJA E PALIGJSHME E DRUVE: “Masakrohet” Mali Sharr!

  Më tej, nga ky institucion sqarohet se vendi ku janë gjetur personat duke prerë dru quhet “Maja e Zezë”,...

  Në Shkup janë denuar 141 shoferë, 59 për tejkalim të shpejtësisë

  Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (03.02.2024) ka vazhduar me kontrolle në komunikacion. Në territorin...

  Opozita e bashkuar hapi sot Konventën promovuese të Taravarit për President

  Ashtu si dhe ishte njoftuar mbrëmjen e kësaj të shtune po zhvillohet Konventa promovuese e kandidatit për president nga...

  Pas 23 vitesh luftëtarit të UÇK-së i hiqen copëzat e eksplozivit. Falenderon dr. Ilir Hasanin për operacionin e suksesshëm

  Bejtulla Elezi, ka pasur një ndërhyrje shumë të veshtirê kirurgjike, për hekjen e copëzave të eksplozivit, të cilat...