More

  Shoqata e pensionistëve vizitë në Prishtinë dhe Gërmi

  Shoqata e pensionistëve në Saraj vizituan Prishtinën dhe Gërminë.

  Nga kjo shoqatë theksuan se në këtë organizim për të vizituar R.Kosovës shkuan gjithësej 158 pensionist.

  Theksojmë se Shoqata u themelua në vitin 2007 në fillim në Kondovë. Ajo sot mbulon të gjithë vendbanimet e Dervenit ku ka rreth 2000 pensionistë .

  Shoqata posedon edhe program pune për 2017 me aktivitete nga ana kulturore, sportive, lokale etj. Sivjet kjo shoqatë kremton 10 vjetorin e saj.

   

  - Marketing -Ajsel Medica

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  spot_img

  Të fundit

  27 prilli/ Drejtori i VMRO-së ua pezulloi dënimet disa të dënuarve

  U.d. drejtor i Drejtorisë për Ekzekutimin e Sanskioneve, Aleksandar Pandov, pezullon nga dënimi disa nga të dënuarit për rastin...

  Ulen çmimet e derivateve të naftës në Maqedoni

  Komisioni Rregullator i Energjetikës, i Shërbimeve të Ujit dhe i Shërbimeve të Menaxhimit me Mbeturinat Komunale i Republikës së...

  LSM: Shpenzimet për një familje në Maqedoni për muajin korrik, 60.570 denarë

  Shpenzimet minimale të një familjeje në korrik kanë qenë 60.570 denarë dhe në krahasim me qershorin janë rritur për...

  Aktivë shtatë zjarre, në 24 orët e fundit janë regjistruar 29 zjarre në ambient të hapur

  Shkup, 22 korrik – Qendra për menaxhim me kriza në mëngjes njoftoi se në 24 orët e fundit ka...