More

  Shkolla e mesme “Saraj” ka vend për 204 nxënës

  Shkolla e mesme e Qytetit të Shkupit “Saraj”, në bazë të Konkursit të shpallur nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH), për vitin e ardhshëm shkollor 2018-2019, do të hapë gjashtë paralele me mësim në gjuhën shqipe ku do të pranohen 204 nxënës, njofton KOHA. Në bazë të Konkursit, 4 paralele do të jenë në drejtimin gjimnaz ku pranohen 136 nxënës, ndërsa kandidatët duhet të kenë së paku 60 pikë nga suksesi i shkollimit fillor, si dhe dy paralele në drejtimin ekonomik-juridik dhe tregti ku pranohen 68 nxënës të shpërndarë në dy paralele.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Edhe një deputet i bashkohet “Grupit të Zjarrit”?! (Foto)

  “Grupi i Zjarrit” vazhdon aktivitetet në teren. Këtij grupi si duket i është bashkangjitur edhe deputeti Kastriot Rexhepi, i...

  Sot u mbajt Maratona e Shkupit

  Mëngjesin e kësaj të diele është zhvilluar Maratona e Shkupit. Më i shpejti doli të jetë atleti nga Kenia,...

  Arrestohen dy vajza nga Shkupi, kanë plaçkitur një person në Shkup

  Dy vajza nga Shkupi janë arrestuar gjatë ditës së djeshme pasi të njëjtat paraprakisht janë raportuar se kanë kryer...

  Pritet rritja e çmimit të bukës?!

  Mullixhinjtë kërkojnë subvencione për energjinë elektrike ose shtimin e tregut të rregulluar sepse vetëm në këtë mënyrë, theksojnë ata,...
  WordPress Ads