More

  Qeveria emëroi gati 30 drejtorë nga radhët e BDI-së, ja kush janë

  Qeveria e Republikës së Maqedonisë sot (27.02.) në mbledhjen e saj të 56-të, emëroi drejtorë dhe zëvendës drejtorë. Bëhet fjalë për kuadro të caktuara nga BDI të cilët janë emëruar në këto institucione:

  1. Inspektorat Shtetëror për mjedis jetësor – Fejzulla Spahija (Drejtor)
  2. Inspektorati Shtetëror për Inspektim Teknik – Ekrem Bunjaki (Drejtor)
  3. Inspektorat Shtetëror për transport – Rufat Huseini (Drejtor)
  4. Inspektorati Shtetëror për pylltari dhe gjueti – Ejup Jahja (Drejtor)
  5. Byroja për Metrologji – Merita Mustafai (Drejtor)
  6. Byroja për zhvillim rajonal – Ramiz Rexhepi (Drejtor)
  7. Qendra për menaxhim me kriza – Agron Buxhaku (Drejtor)
  8. Agjencioni për rezerva të mallrave – Resi Abdurahmani (Drejtor)
  9. Enti shtetëror për pronësi industrial – Safet Emruli (Drejtor)
  10. Drejtoria për rezerva të obligueshme të naftës – Ulusi Beqiri (Drejtor)
  11. Agjencioni për nxitje të zhvillimit të bujqësisë Manastir – Elgafar Jusufi (Drejtor)
  12. Burgu Tetovë – Murat Ramadani (Drejtor)
  13. NP Akademia për mësimdhënës – Amir Zilbeari (Drejtor)
  14. Byroja për ekspertizë ligjore – Valdet Xhaferi (Drejtor)
  15. Drejtoria për mbajtjen e librave amë – Bujar Dardhishta (Drejtor)
  16. Byroja për furnizime publike – Bardhyl Nasufi (Drejtor)
  17. Agjencioni për Investime të huaja – Vullnet Ademi (Drejtor)
  18. Drejtoria për mbrotje dhe shpëtim – Ekrem Zendeli (Zëvendës Drejtor)
  19. Drejtoria e Zonave Zhvillimore Teknologjike Industriale – Asip Useini (Zëvendës Drejtor)
  20. Agjencioni për kadastër – Musa Ibrahimi (Zëvendës Drejtor)
  21. Trupi revidues per revizion te IPA – Liman Muhaxhiri (Zëvendës revizor kryesor)
  22. Burgu Idrizovë – Femi Jonuzi (Zëvendës Drejtor)
  23. Burgu Shkup – Sadush Arifi (Zëvendës Drejtor)
  24. Burgu Kumanovë – Mevlan Xhemaili (Zëvendës Drejtor)

  Gjithashtu janë caktuar edhe drejtorë në këto Shoqata Akcionare:
  1. SHA “Resurset Energjetike të Maqedonisë” – Bajram Rexhepi
  2. SHA “Menaxhimi me ujrat e Maqedonisë” – Ilmi Selami
  3. SHA “GA-MA” – Rafis Aliti

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads