More

  Përfaqësues të ministrisë së Ekologjisë mbajtën ligjerata në SHM “Saraj”

  Në kuadër të bashkëpunimit që ka ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinorë me SMQSH “Saraj” sot përfaqësuesja e kësaj ministie gjegjësisht  këshilltarja e Sektorit për ndotje Industriale dhe Menaxhimit me Rreziqet znj.Besa Tateshi , mbajti ligjerata para nxënësve të vitit të parë pranë shkollës së mesme.

  Temat të cilat u trajtuan ishin mrojtja e mjedisit jetësor , ujrat , ndotja e ambientit gjegjësisht e ajrit etj.

  Theks të veçantë nxënësit I dhanë mbylljes së kombinatit Jugohrom ku ata e cilësuan si njërin prej ndotësve më të mëdhej në Maqedoni dhe se ministria e Ekologjisë ka veprua në mënyrë të drejtë me mbylljen e tij.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Taravari dhe Sela vizituan Sarajin

  Sonte në Saraj Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Arben Taravari dhe ish-kryetari Ziadin Sela takuan strukturat e partisë të...

  Drejtori i ri i NP “Rrugë dhe Rrugica” inspektoi punët në teren

  Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska dhe drejtori i NP “Rrugë dhe Rrugica”, Said Said, inspektuan fazën përfundimtare...

  Fondacioni “ALBIZ” ndërtoi kopshtin për fëmijë në Radushë

  Sot për herë të parë u ndërtua këndi i lojërave inkluziv për fëmijët me nevoja të posaçme në shkollën...

  Shqiptohen 164 gjoba në Shkup

  MPB njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejë 164 gjoba për shkelje të...
  WordPress Ads