More

  Ministria e Arsimit dhe Shkencës pais me kompjuter , tablet dhe projektor Sh.M.Q.Sh. “Saraj”

  Sh.M.Q.Sh. “Saraj” nën udhëheqjen e drejtorit z. Bedri Gjureci si dhe në bashkpunim me Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës kanë furnizuar me pajisje teknologjike një klasë me kompjuter dhe një klasë me tablet si dhe projektor.

  Bashkëpunimi me vullnetarët e korposit Kinez Huawei , kanë bërë ndryshime rrënjësore në qendër dhe duke lehtësuar nxënësve mënyrën e të mësuarit në lëndën e Informatikës në praktikë.

  E gjithë ky donacion është nga Ministria e Arsimt dhe Shkencës ndërsa tableta për nxënësit i financuar nga projekti Kinez Huawei Technologies Co., Ltd – „Macedonia eEducation Project“.

  - Marketing -Ajsel Medica

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  spot_img

  Të fundit

  Hospitalizohen dhe shtatë persona të tjerë me kollë të mirë, gjithsej 786 raste në vend

  Prej datës 14 deri më 20 qershor, janë raportuar gjithsej 41 raste të reja me pertusis, të njohur si...

  Komuna e Haraçinës me qendër për ofrimin falas të shërbimeve defektologjike dhe psikologjike për fëmijët me nevoja të posaçme

  Komuna e Haraçinës prej sot ka qendrën e saj për ofrimin falas të shërbimeve defektologjike dhe psikologjike për fëmijë...

  Gjuha e shenjave tani edhe në gjuhën shqipe, promovohet libri nga Valdeta Kasapi dhe Adelina Haskaj

  Komunikimi pemës gjuhës së shenjave, për pjesëtarët e shoqërisë shqiptare në Maqedoni tani e tutje do të ketë një...

  NQP në halle, pësojnë qytetarët/ Drejtorët në punë, por jo fizikisht

  Sa për sy e faqe, janë autobusat të cilat funksionojnë nëpër qytetin e Shkupit. I tillë mbetet të jetë...