More

  Kënd i lodrave në mes vendbanimeve Shishovë dhe Gllumovë

  Në kuadër të parkut që planifikohet të ndërtohet në hapsirën deri tani të zbrazët në mes f.Shishovë dhe Gllumovë, këto ditë ka filluar ndërtimi i këndit të lodrave për femijë.

  Ndërtimi i këtij këndi lodrash do ju shërbejë fëmijëve pikërisht tani me ardhjen e stinës së pranverës-verës. Vendosja e saj është duke u ndërtuar ne afersi te fushës së tenisit, ku jane mbjellë edhe rreth 50 fidane që do ta zbukurojnë këtë hapsirë.

  Ndërtimi i saj do ju shërbejë fëmijëve të f.Shishovë por edhe atyre në f.Gllumovë për ta kaluar kohën e lirë, por edhe rinisë së këtyre vendbanimeve. Ndërtime të këtilla do të ishin në dobi të të gjithëve të vendosen edhe në vendbanimet tjera të Dervenit.

  Realizimi i këtij projekti është rezultat i bashkëpunimit të Ministrisë së Ekologjisë dhe Komunës Saraj.

   

   

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  Bitcoini rritet me 40 për qind në vitin 2024

  Bitcoin mbyll javën me 62.8 mijë dollarë për njësi, duke vijuar trendin rritës në bursë. Monedha më e madhe...

  Sela: Jam i mendimit që të shkojmë vetë në zgjedhje

  Ziadin Sela nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin “Analiza 24” ka thënë se Taravari gjatë debateve i ka pranuar...

  Ja lista e mediave nga KSHZ që do të ndjekin fushatën reklamuese të zgjedhjeve

  Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në seancën e sotme të 84-të miratoi Regjistrin e transmetuesve, mediave të shkruara dhe...

  Shkup, 51% e të rinjve, pre e dhunës kibernetike

  Pavarësisht njohurive rreth digjitalizimit, të rinjtë shpesh herë janë cak i sulmeve kibernetike. Në një anketë të realizuar në tre...