More

  Ftesë për kontribut

  Të nderuar lexues të portalit derveni.info , ky portal është projekt i jonë i përbashkët me lexuesit dervenas, prej ku të gjithë ne po informohemi për ndodhitë e ditës në krahinën e Dervenit.

  Si fillestarë që jemi, sigurisht që kemi nevojë të mbindërtohemi, përmirësohemi, rritemi së bashku me numrin e lexuesve dervenas.

  Andaj, me këtë rast u Ftojmë juve që të na shkruani për të gjitha ngjarjet dhe ndodhitë që mendoni se duhet të publikohen në portalin tonë, dhe sigurisht të jepni propozimet dhe sugjerimet tuaja në drejtim të ngritjes së kualitetit të informacionit që e ndajmë dhe lexojmë së bashku.

  - Marketing -Ajsel Medica

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  spot_img

  Të fundit

  Hospitalizohen dhe shtatë persona të tjerë me kollë të mirë, gjithsej 786 raste në vend

  Prej datës 14 deri më 20 qershor, janë raportuar gjithsej 41 raste të reja me pertusis, të njohur si...

  Komuna e Haraçinës me qendër për ofrimin falas të shërbimeve defektologjike dhe psikologjike për fëmijët me nevoja të posaçme

  Komuna e Haraçinës prej sot ka qendrën e saj për ofrimin falas të shërbimeve defektologjike dhe psikologjike për fëmijë...

  Gjuha e shenjave tani edhe në gjuhën shqipe, promovohet libri nga Valdeta Kasapi dhe Adelina Haskaj

  Komunikimi pemës gjuhës së shenjave, për pjesëtarët e shoqërisë shqiptare në Maqedoni tani e tutje do të ketë një...

  NQP në halle, pësojnë qytetarët/ Drejtorët në punë, por jo fizikisht

  Sa për sy e faqe, janë autobusat të cilat funksionojnë nëpër qytetin e Shkupit. I tillë mbetet të jetë...