More

  Fondacioni Albiz publikon rezultatet e konkursit për veprimtarinë botuese për vitin 2017

  ​Pas shqyrtimit të aplikimeve nga ana e Komisionit të Botimeve pranë Fondacioni Albiz, këshilli drejtues mori vendim që të shpall fituesit për Konkursin e veprimtarisë botuese për vitin 2017.
  Në kategorinë për botim të plotë fitues janë këto aplikime:
  -3-0004
  -3-0006
  -3-0008
  Në kategorinë për përkrahje të pjesshme fitues është:
  -3-0002
  -3-0010
  Aplikuesit të cilët kanë fituar në konkursin në fjalë duhet që nga dita e shpalljes së rezultateve deri më 03.03.17 të paraqiten pranë zyrës së Fondacionit Albiz.

  - Marketing -Ajsel Medica

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  spot_img

  Të fundit

  Gjuha e shenjave tani edhe në gjuhën shqipe, promovohet libri nga Valdeta Kasapi dhe Adelina Haskaj

  Komunikimi pemës gjuhës së shenjave, për pjesëtarët e shoqërisë shqiptare në Maqedoni tani e tutje do të ketë një...

  NQP në halle, pësojnë qytetarët/ Drejtorët në punë, por jo fizikisht

  Sa për sy e faqe, janë autobusat të cilat funksionojnë nëpër qytetin e Shkupit. I tillë mbetet të jetë...

  Talat Xhaferi: Shkruam histori, gjeneratat e reja ta vazhdojnë dhe ta përsosin

  Tani më ish kryeministri Talat Xhaferi, në rrjetin social facebook ka falënderuar të gjithë për mbështetjen në këto ditë...

  Moti i lig dëmton të mbjellat/ Bujqët e Straçincës: Puna e disa muajve shkoi dëm në pak minuta

  Mijëra hektarë të mbjella janë demtuar nga moti i ligë i një ditë më parë. Ekipi ynë vizitoi fshatin...