More

  Fondacioni Albiz ndan bursat për vitin shkollor dhe akademik 2016/17

  Fondacioni Albiz me 15 shkurt 2017 në hapësirat e Teatrit Popullor Maqedonas realizoi me sukses manifestimin për ndarjen e bursave për vitin shkollor dhe akademik 2016/17.

  Vitin që e lamë pas ishte sfidues për Fondacionin Albiz pasi që hapëroi drejt ndryshimeve rrënjësore duke filluar nga ribrendimi deri tek ndryshimet statutare dhe organizative. Mirëpo me punë të palodhshme, me realizimin e projekteve të shumta , me një numër më të madh të donatorëve, Fondacioni Albiz arriti që mbaj në kontinuitet progresiv punën e tij dhe brendi i ri të pozicionohet tashmë në shoqëri.

  Në këtë manifestim u shfaqën të arriturat dhe projektet e realizuara nga ana e Fondacionit Albiz për vitin 2016 si dhe në mënyrë solemne u ndanë bursat për studentët dhe nxënësit e shkollave të mesme. Gjithsej u ndanë 218 bursa, ku prej tyre: 40 bursa për nxënës, 160 bursa për student si dhe 18 bursa të dedikuara.

  Kryetari i Këshillit të donatorëve z. Nexhat Shahini theksoi se bashkimi bën fuqi dhe se ribrendimi i Fondacionit ka bërë që ai edhe më shumë ta zgjeroj punën e tij fisnike “për të mirën e shoqërisë” dhe të ngrejë vetëdijen tek kompanitë për të promovuar përgjegjësin e tyre korporative shoqërore.

  Fondacioni Albiz në kontinuitet ka rritur numrin e bursisteve, dhe kjo tendencë do të vazhdoj përderisa ekzistojnë afaristët tanë të cilët kujdesen për shtyllën e shoqërisë e që ajo është rinia, theksoi drejtori ekzekutiv z.Ilir Idrizi. Ndarja e certifikatave për bursistët e gjeneratës së gjashtë u bë nga ana e z.Taip Jakupi – Profesor Universitar si dhe anëtar i Këshillit të donatorëve të Fondacionit Albiz, z.Nebi Hoxha- Kryetar i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore si dhe nga ana e Ministrit të Drejtësisë z.Valdet Xhaferi.

  Ministri z. Valdet Xhaferi gjatë fjalimit të tij ndër të tjerat theksoi se e çmon shumë bashkëpunimin e ndërsjellët me Fondacionin Albiz dhe se nuk do të mungoj përkrahja e tyre institucionale çdoherë që do të ketë nevojë. Ai gjithashtu inkurajoji edhe kompanitë e tjera që ti bashkëngjiten këtij misioni.

  Për në fund z. Nexhat Shaini ndau mirënjohje për të gjithë donatorët e Fondacionit Albiz si shenjë falënderimi për mbështetjen e tyre.

  Ky manifestim është qendror dhe një ndër projektet bazë të Fondacioni Albiz i cili e bën atë të mburret sepse vetëm investimi në rinin mund të na shpjer përpara.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads