More

  Dauti Komerc

  Dauti Komerc është shoqatë akcionare e afirmuar, udhëheqës dhe lider i shëndoshë në rajon e më gjërë.

  Fillimet e kompanisë ishin në fshatin Bojanë të Shkupit para 20 vitesh, kurse sot veprojmë në katër shtete me mbi 500 punonjës.

  Ne synojmë për të siguruar konzistencë dhe përmirsimin e performansave afariste si dhe mirëmbajtjen e pozicionit të aritur në Maqedoni, Kosovë,Mal të Zi dhe Shqipëri. Risitë tona në spektrin e logjistikës na e mundësojnë distribuimin e brendeve të reja me kualitet të lartë të cilat gjithashtu e fitojnë besimin e konsumatorit.

  Rezultatet e deritanishme të cilat i kemi treguar dhe besimin të cilin e kemi aritur tek konsumatorët tanë në nivel global, rezulton me përforcimin e pozicionit tonë konkurues në tregjet e njohura në rajon dhe më gjërë, si kompani e cila është e aftë për ambietim të shpejt me të gjitha kushtet në mjedisin e bizneseve.

   

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  Nënshkrimet për President / Deri më tani 13 kandidatë për President

  Edhe sot vijon afati për mbledhjen e nënshkrimeve për kandidatët e nomuniar për president për zgjedhjet rrethi i parë...

  Gjuha kërcënuese e Petar Bogojeski, kryetar i partisë “Koncepti maqedonas”, e kërcënon Ali Ahmetin me jetë

  Petar Bogojeski, kryetar i patisë “Koncepti maqedonas” përmes një video postuar në rrjetet sociale ka kërcënuar kryetarin e BDI...

  Rustemi: Ndërtojmë pjesën e rrugës së Arbërit, lidhim Kërçovën me Dibrën dhe Republikën e Shqipërisë

  Kryeministri Talat Xhaferi dhe drejtori i NP Rrugët Shtetërore, Ejup Rustemi sot kanë inspektuar punimet që zhvillohen për ndërtimin...

  Një termet është ndje në Strugë, por epiqendra e tij ishte në Shqipëri

  Një tërmet me intensitet tre gradë sipas shkallës makrosizmike europiane është ndjerë sot në orën 11:00 në pjesën jugperëndimore...