More

  Bukoviq , banorët vetorganizohen për ti regulluar rrugët

  Këshilli i Vetqeverisjes vendore Bukoviq, me vetiniciativë bënë zgjerimin e rrugës dhe rregullimin e trotuareve brenda fshatit.

  Duket se puna ka ecur mirë dhe kjo inicijative e banoreve ka sjell rezultatin e deshiruar. Rruga e Bukoviqit tani i ngjan një vendbanimi modern, si dhe është rritur siguria për fëmijët të cilet frekuentojnë këtë rrugë për në shkolleë.

  Kohën e fundit vërehen inicijativa të tilla ne shumë vendbanime të Komunes së Sarajit, të cilat jane si rezultat i mungesës së investimeve nga organet kompetente. Siqoqoftë kjo inicijativë e shkëlqyer e banorëve besojmë të jetë një shembull i mirë edhe për organet kompetente që të zgjohen nga gjumi.

  Këshillit të Vetqeverisjes Vendore Bukoviq i dëshirojmë punë të mbarë dhe suksese në të ardhmen./derveni.info

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  Nënshkrimet për President / Deri më tani 13 kandidatë për President

  Edhe sot vijon afati për mbledhjen e nënshkrimeve për kandidatët e nomuniar për president për zgjedhjet rrethi i parë...

  Gjuha kërcënuese e Petar Bogojeski, kryetar i partisë “Koncepti maqedonas”, e kërcënon Ali Ahmetin me jetë

  Petar Bogojeski, kryetar i patisë “Koncepti maqedonas” përmes një video postuar në rrjetet sociale ka kërcënuar kryetarin e BDI...

  Rustemi: Ndërtojmë pjesën e rrugës së Arbërit, lidhim Kërçovën me Dibrën dhe Republikën e Shqipërisë

  Kryeministri Talat Xhaferi dhe drejtori i NP Rrugët Shtetërore, Ejup Rustemi sot kanë inspektuar punimet që zhvillohen për ndërtimin...

  Një termet është ndje në Strugë, por epiqendra e tij ishte në Shqipëri

  Një tërmet me intensitet tre gradë sipas shkallës makrosizmike europiane është ndjerë sot në orën 11:00 në pjesën jugperëndimore...