More

  Bashkësia Lokale e vendbanimit Bojanë , REFUZUAN që ta pranojnë planin e Ndërmarjes Komunale për grumbullimin e mbeturinave

  Bashkësia Lokale e fshatit Bojanë , gjegjësisht me shumicë votash të banorëve që ishin prezent REFUZUAN që ta pranojnë planin e Ndërmarjes Komunale në lidhje me grumbullimin e mbeturinave në fshatin e tyre.Në vazhdim jua sjellim komunikatën e lëshuar nga B.L Bojanë :

  Të nderuar bashkfshatarë,
  Ju informojmë se nga Mbledhja publike që u mbajtë sonte me përfaqësuesit e Ndërmarjes higjienike komunale, në lidhje me vendimin e tyre që të fillojnë me mbledhjen e mbeturinave në fsh.Bojanë

  Te gjithe banorët që ishin prezent me revoltë të madhe REFUZUAN që ta pranojnë planin e Ndërmarjes Komunale.sepse nuk e parashofin nivelin e pregaditjes per mirembajtje te plote fsh.Bojane nga ana e ndermajes komunale

  Prandaj, Bashkësia Lokale Bojanë, ka qenë ne sherbim te popullit me perkrahje te plote te institucionit Komune, por nuk mund te deklarohet kunder banorve te cilet vet e kane themeluar.

  Sugjerimi i banorëve ishte që Bojanes ti ofrohet sherbim i nivelit te larte per mbledhje te mbeturinave

  Me respekte dhe nderë të veçantë për të gjithë banorët.
  Bashkësia Lokale Bojanë.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads