More

  Bashkësia Lokale e fshatit Radushë me kërkesë deri te Komuna e Sarajit , për mungesën e transportit publik

  Fshati Radushë përballet me mungesën e transportit publik, me çka ju bën më të vështirë jetën banorëve. Bashëksisë Lokale e fshatit Radushë ka bërë kërkesë deri tek Komuna e Sarait që të zgjidh këtë problem, duke vënë në funksion linja të rregullta të transporti Shkup – Radushë , njofton derveni.info.

  ”Duke patur parasyshë nevojat e përditshme të qytetarëve të f.Radushë me qytetin e Shkupit në sfera të ndryshme si punëtor student , nxënës etj.

  Bashkësia Lokale e f.Radushë ka vendosur të parashtrojë kërkesë deri te Komuna e Sarajit si organ kompetent që të zgjidh problemin e transportit publik dhe të lëshojë në funksion një autobus me drejtimin Shkup-Radushë dhe anasjelltas.

  Shpresojmë se kërkesa jonë do të merret parasyshë” thuhet në kërkesën e tyre drejtuar Komunës së Sarajit./derveni.info

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads