More

  Bashkësia Lokale Bojanë filloi projektin “Riparim i rrugicave të f.Bojanë”

  Bashkësia Lokale Bojanë ka filluar realizimin e projektit të rradhës me titull ,,Riparim i rrugicave të f.Bojanë,,.

  Ky projekt do të përfshij riparimin e rrugëve kryesore dhe të tjerave sipas planit dhe matjeve që janë bërë paraprakisht edhe atë mbushja e gropave dhe zgjerimi i rrugëve nëpër vendet e caktuara. Prandaj BL Bojanë ju bën thirje të gjithë banorëve që ta përkrahin këtë projekt dhe njëkohësish JU LUTEMI që në bazë të mundësive tuaja materiale ta ndihmoni (aq sa keni mundësi) këtë projekt sepse i njëjti është në funksion të jëtës tonë të përditëshme.

  Paratë e dedikuara për këtë projekt mund ti jepni përmes Këshilltarit tuaj konkret. BL Bojanë me mundësitë e saja financiare që ka, mundohet që të pérmirësojë jetën e banorëve të Bojanës.

  Me respekt dhe mirkuptim.. Bashkësia Lokale f.Bojanë

  - Marketing -Ajsel Medica

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  spot_img

  Të fundit

  Gjuha e shenjave tani edhe në gjuhën shqipe, promovohet libri nga Valdeta Kasapi dhe Adelina Haskaj

  Komunikimi pemës gjuhës së shenjave, për pjesëtarët e shoqërisë shqiptare në Maqedoni tani e tutje do të ketë një...

  NQP në halle, pësojnë qytetarët/ Drejtorët në punë, por jo fizikisht

  Sa për sy e faqe, janë autobusat të cilat funksionojnë nëpër qytetin e Shkupit. I tillë mbetet të jetë...

  Talat Xhaferi: Shkruam histori, gjeneratat e reja ta vazhdojnë dhe ta përsosin

  Tani më ish kryeministri Talat Xhaferi, në rrjetin social facebook ka falënderuar të gjithë për mbështetjen në këto ditë...

  Moti i lig dëmton të mbjellat/ Bujqët e Straçincës: Puna e disa muajve shkoi dëm në pak minuta

  Mijëra hektarë të mbjella janë demtuar nga moti i ligë i një ditë më parë. Ekipi ynë vizitoi fshatin...