More

  Anashkalohen investimet në Komunën e Sarajit

  Qeveria e Maqedonisë përmes Kryeministrit Zaev deklaroi se , “Asnjë komunë nuk do të neglizhohet. Qeveria e Republikës së Maqedonisë do të punojë për zhvillimin e balancuar dhe shpërndarjen e fondeve në zonat rurale dhe do të mundësojë përmirësimin e jetës dhe shëndetit të qytetarëve me ndërtimin e sistemeve të ujrave të zeza dhe të ujrave të planifikuara” , por në këtë plan për komunat , mungon Komuna e Sarajit, njofton derveni.info.

  Siç dihet Qeveria kërkoi projekte të gatshme nga të gjitha komunat e vendit, me qëllim që ti finanson projektet e gatshme, por siduket Komuna e Sarajit është anashkaluar.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads