More

  Aksion për pastrimin e qendrës rekreative “MATKË”

  Sot dhe nesër  në kordinim të Ministrisë së Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinorë , Federata e Kajakëve , Ndërmarjen publike Higjiena Komunale Shkup , Ndërmarja Higjiena Komunale Saraj do të  bëhet pastrimi i qendrës rekreative “MATKË” .

  Sot u bë pastrimi i rrugicës afër pistës së kajakëve , pastrimii mbeturinave përeth parkingut , prerja e kullosave , pastrimi i ulsëve , si dhe vendosja e 10 shportave të mbeturinave.

  Organizimi për pastrimin e qendrës rekreative “MATKË” bëhet për qëllim se me datë 1 dhe 2 prill do të mbahen garat Europjane në kajak si dhe më 8 dhe 9 prill do të zhvillohen garat Ndërkombëtare në kajak.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads