More

  Adrijus Company

  Adrijus Company, u themelua në vitin 1992, duke filluar si një biznes familjar me dy të punësuar, të cilat gradualisht rritet në një kompani udhëheqëse në tregtinë.

  Në fillim aktiviteti kryesor i kompanisë është i bazuar në importimin e banane jeshile, Ndërkohe rritet edhe deshira per me shumë më tepër biznes me dhe aktivitetet e tyre janë zhvendosur në drejtim të tregtisë me importin e mishit të ngrirë dhe artikuj të tjera të ngjashme.

  Aktualisht kompania ka mbi 40 të punësuar, por, duke marrë parasysh investimet kapitale në objektin e ri që shfaq një pjesë moderne administrative me dhoma të sofistikuara për ngrirjen dhe ngrohjen e banane jeshile,ka tendencë këtë numër për ta rritur, të gjitha keto në një funksion për të kënaqur klientët tanë.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads