More

  UNT nënshkruajti memorandum bashkëpunimi me ndërmarrjen “Dauti Komerc”

  Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup, sot nënshkruajti një memorandum bashkëpunimi me ndërmarrjen prestigjoze “Dauti Komerc”, të cilën e përfaqësonte drejtori z. Hamim Dauti. Ky memorandum hap rrugën e bashkpunimit të ndërsjelltë që do të rezultoj me hapa konkret me interes të të dy nënshkruesve, por para së gjithash në interes të studentëve të Universitetit “Nënë Tereza”.

  Kjo marrëvshje do të mundësojë zhvillimin dhe përmirësimin e marrëdhënieve të partneritetit mes institucionit dhe ndërmarrjes, që konsiston në organizimin e aktiviteteve të përbashkëta si seminare, konferenca, workshop-punëtorive dhe të ngjajshme, realizimin e projekteve të përbashkëta nga sfera ekonomike, teknologjike dhe financiare, krijimin dhe organizimin e veprimtarive të tjera, që synojnë mirëqenien e përgjithshme të të dyja institucioneve dhe forma të tjera të bashkëpunimit, që të dyja institucionet do ti përcaktojnë së bashku.

  Nisur nga programet studimore dhe fushat përkatse të UNT-së, së bashku do të procedohet drejt marrveshjeve që do të mundësojnë mbështetjen e studentëve në këto programe me interes të dyanshëm, si gjatë studimeve poashtu edhe pas mbarimit, në punësim e tyre. Universiteti mbetet i hapur edhe për forma tjera bashkpunimi, që do të elaborohen në të ardhmen, në përputhje me interesin e dyanshëm.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Shuton Ali Ahmeti: BDI mund të vazhdojë pa Blerim Bexhetin

  BDI ka ngritur struktura të qëndrueshme që mund të fuksionojë pa Ali Ahmetin, Blerim Bexhetin, Musa Xhaferin kështu është...

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...
  WordPress Ads