More

  Sh.M.Q.Sh ” Saraj “- Shkup pajiset me mjete mësimore për të gjitha lëndët

  Vazhdojnë aktivitetet dhe punët në Sh.M.Q.Sh ” Saraj “- Shkup, sot u furnizuan të gjitha kabinetet me mjetet mësimore përkatëse si kabineti i Biologjisë , Kimisë , Fizikës ,Matematikës , Historisë si dhe me pajisjet sportive për lëndën e Sportit.

  Të gjithë këto mjete dhe pajisje do të jenë në disponim për nxënësit e Sh.M.Q.Sh ” Saraj “- Shkup,për punën praktike.
  Qëllimi i aktivitetit është që shkolla të ketë arsim cilësor si dhe përveç mësimin teorik të bëhet edhe mësimi praktik (vizuel).

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Shuton Ali Ahmeti: BDI mund të vazhdojë pa Blerim Bexhetin

  BDI ka ngritur struktura të qëndrueshme që mund të fuksionojë pa Ali Ahmetin, Blerim Bexhetin, Musa Xhaferin kështu është...

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...
  WordPress Ads