More

  Sellca përfundimisht me shkollë të re, lajmin e jep ministri Jeton Shaqiri

  Pas shumë viteve, Sellca e Tetovës do të bëhet me shkollë të re. Këtë lajm të mirë e ka dhënë vet ministri i Arsimit dhe Shkkencës, Jeton Shaqiri, përcjell TS.

  “Një lajm shumë i bukur sot:
  ✋️Në seancë qeveritare u votua pro propozimit tim për ndërtimin e një objekti të ri në 🏢SHFK “Rilindja” në fshatin Sellcë në Tetovë.

  ✍️U siguruan rreth 750.000 euro për ndërtimin e shkollës dhe nxënësit e saj së shpejti do të mësojnë në shkollë të re.
  ⏳️Së shpejti e zgjedhim operatorin ekonomik dhe gjithçka fillon të bëhet realitet.
  👫Nxënës të dashur, a do të rradhitim plot 5 dhe suksese të reja?” ka shkruar Shaqiri. /TS/

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads