More

  REGJISTRIMI I NXËNËSVE DHE BURSË PËR MË TË MIRËT TE SHMQSH “SARAJ”

  Rregjistrimi për vitin shkollor 2017/2018 në Sh.M.Q.Sh “ SARAJ”-Shkup do të bëhet në dy drejtime :
  1.GJIMNAZ dhe
  2.EKONOMI

  – Afatet e regjistrimit:

  I. Afati i parë:
  1.Paraqitja e parë: 28 dhe 29 qershor 2017 prej 08:00 deri 15:00, ndërsa rezultatet shpallen më 30 qershor 2017.

  – Dokumentet e nevojshme:

  1. Fletëparaqitje për regjistrim (sigurohen nga shkolla, gjatë aplikimit)
  2. Dëftesat origjinale të klasës VI, VII, VIII dhe IX
  3. Çertifikata e lindjes (pa marrë parasysh datën e dhënies)

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Edhe një deputet i bashkohet “Grupit të Zjarrit”?! (Foto)

  “Grupi i Zjarrit” vazhdon aktivitetet në teren. Këtij grupi si duket i është bashkangjitur edhe deputeti Kastriot Rexhepi, i...

  Sot u mbajt Maratona e Shkupit

  Mëngjesin e kësaj të diele është zhvilluar Maratona e Shkupit. Më i shpejti doli të jetë atleti nga Kenia,...

  Arrestohen dy vajza nga Shkupi, kanë plaçkitur një person në Shkup

  Dy vajza nga Shkupi janë arrestuar gjatë ditës së djeshme pasi të njëjtat paraprakisht janë raportuar se kanë kryer...

  Pritet rritja e çmimit të bukës?!

  Mullixhinjtë kërkojnë subvencione për energjinë elektrike ose shtimin e tregut të rregulluar sepse vetëm në këtë mënyrë, theksojnë ata,...
  WordPress Ads