More

  Rasti “Talir” në duart e gjykatësit Osman Shabani

  Gjykatësi Osman Shabani do ta gjykojë rastin “Talir”, i cili ka të bëjë me financimin e paligjshëm të VMRO-DPMNE-së. Të akuzuar në rastin e Prokurorisë Speciale janë i arratisuri Nikolla Gruevski, Mile Janakeski, Kiril Bozhinovski, Ilija Dimovski, Leko Ristoski si dhe partia. Më parë me një marrëveshje me PSP-në, fajin e pranoi Elizabeta Çingarovska, e cila mori një dënim dyvjeçar me kusht. Sipas Prokurorisë Speciale, të pandehurit mblodhën para për arkën e partisë në mënyrë të paligjshme.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Shuton Ali Ahmeti: BDI mund të vazhdojë pa Blerim Bexhetin

  BDI ka ngritur struktura të qëndrueshme që mund të fuksionojë pa Ali Ahmetin, Blerim Bexhetin, Musa Xhaferin kështu është...

  Aksident i rëndë në Çair

  Sot ka ndodhur një aksident në Bulevardin Bosnjë-Hercegovina, sipas fotografisë shihet se në aksident janë përfshirë një furgoni vogël...

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...
  WordPress Ads