More

  Qeveria vendosi që edhe 2 janari të jetë ditë jopune

  Në seancën e sotme, qeveria vendosi që edhe 2 janari të jetë ditë jopune për punonjësit e administratës publike, me një rekomandim që të pranohet edhe nga sektori privat, njofton “Zhurnal”.
   
  Qeveria sot pranoi tekstin e harmonizuar të Memorandumit të Bashkëpunimit ndërmjet Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut dhe Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për zbatimin e Projektit “Bartje të ndryshimeve – Qeverisja e Mirë dhe Efektshmëria në Administratën Publike”.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  Të fundit

  Përplasjet VMRO-Arskovska, pësojnë qytetarët

  Përplasjet VMRO-Arsovska, shkarkimet dhe dorëheqjet e drejtorëve të ndërmarrjeve publike të Qytetit të Shkupit kanë lënë një kaos prapa...

  Rrugët dytësore në Tetovë, në gjendje të keqe

  Viteve të fundit sikur është bërë rregull i pashkruar që të asfaltohen dhe të kujdesen vetëm për rrugët në...

  “Dauti Komerc” kremtoi 30 vjetorin e themelimit

  Mbrëmë në një atmosferë impozante në hapsirat e kompanisë në Saraj, "Dauti Komerc" kremtoi 30 vjetorin e themelimit dhe...

  Superekspertiza për Llaskarcën nuk është përgatitur as për 315 ditë

  Për tragjedinë e shkaktuar nga “Durmo Turs” në Llaskarcë, ku humbën jetën 16 persona, Byrosë për ekspertiza gjyqësore nuk...
  WordPress Ads