More

  Qendra e re Klinike në afërsi të Sarajit

  Qendra e re Klinike me vendimin e fundit të Qeverisë do të ndërtohet në kufi mes komunës se Gjorçe Petrovit dhe Sarajit, në lokacionin Vele Pole rrespektivisht në afërsi prej 2 km prej f.Kondovë.

  Themelet e këtij projekti kapital do të vendosen deri në fund të vitit. Ndërtimi i Qendrës do të kushtojë rreth 500 milion euro ndërsa përfundimi i punimeve parashikohet të përmbyllet nga 4 deri në 5 vjet.

  Kjo pritet të sjellë dobi të madhe për banorët e komunës së Sarajit si në aspektin ekonomik, social por ajo që është më e rëndesishme banorët do ta kenë shum afër qendrën klinike.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads