More

  Prej sot mbyllet rruga lokale deri në Bllacë, qasja është siguruar përmes rrugës së përkohshme

  Prej sot do të mbyllet për komunikacion rruga lokale deri në fshatin Bllacë para vendkalimit kufitar. Qasja deri në Bllacë do të sigurohet përmes rrugës së përkohshme para vendkalimit kufitar për të cilën është vendosur sinjalizim i komunikacionit.

  Nga Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë informojnë se vendoset regjim i komunikacionit në këtë drejtim rrugor për shkak të punëve ndërtimore të autostradës A4, aksi VK “Bllacë” – Shkup (unaza “Stenkovec”) nënndarja 1.

  Mbetet regjimi i përkohshëm i qarkullimit i vendosur më parë, sipas të cilit dy kilometra para pikës kufitare qarkullimi zhvillohet sipas regjimit të komunikacionit dykahësh (me dy rrethrrotullime të reja) dhe vendoset sinjalistika përkatëse e komunikacionit.

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  [quads id=5]

  [quads id=4]

  spot_img

  Të fundit

  Danimarka miraton ligjin që ndalon djegien e Kuranit

  Parlamenti i Danimarkës ka miratuar ligj që ndalon “sjelljen e papërshtatshme” ndaj librave fetarë. Ligji njihet gjerësisht në vend...

  Rrahje në burgun e Idrizovës

  Më datë 06.12.2023 në ora 16.00 në SPB Shkup, nga IEVP Burgu Idrizovë, është raportuar se më datë 05.12.2023...

  Vauçerë për vizitë të vendeve turistike në Maqedoni- masa e re për mbështetje të studentëve

  Masa e Ministrisë së Ekonomisë për vauçerët për mbështetje të turizmit vendor që ishte destinuar për punëtorët me të...

  Ziberi: Disa institucione kanë punësuar vetëm maqedonas, disa vetëm shqiptarë

  Avokati i popullit, Naser Ziberi,  duke prezantuar Raportit  për monitorimin e zbatimit të parimit për përfaqësimin e drejtë dhe...
  spot_img
  WordPress Ads