More

  Personi që ka hedhur mbeturinat nuk ka kontratë dhe nuk është parapagues i NKP “Saraj”

  Nga, NKP “Saraj”, thonë se personi që ka hedhur mbeturinat para ndërtesës së Komunës së Saraji, nuk është pagues I mbeturinave në NPK “Saraj”.

  Emri I tij, është kontrolluar në sistemin e pagimit, por rezulton, se I njeti nuk është parapagues.

  JU, të dashur qytetarë të Komunës së Sarajit, vlerësoni veprimet e tilla, jo të hijshme. Së shpejti për të njëjtin do të ngitet procedurë paraprake, nga NKP “Saraj”, Komuna e Sarajit dhe organet tjera kompetente.

  NKP “Saraj”, kërkon ndjesë tek ata qytetarë që janë pagues të rregullt dhe ndonjëherë për shkak të defekteve të makinerive, vonohet grumbullimi I mbeturinave, por gjithsesi se përsëri meren.

  Niveli I pagesave është tepër I ulët, por në NKP “Saraj”, është në fazën e fundit për qytetarët që nuk paguajnë ti paraqes në Përmbarues.

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  Bitcoini rritet me 40 për qind në vitin 2024

  Bitcoin mbyll javën me 62.8 mijë dollarë për njësi, duke vijuar trendin rritës në bursë. Monedha më e madhe...

  Sela: Jam i mendimit që të shkojmë vetë në zgjedhje

  Ziadin Sela nga Aleanca për Shqiptarët në emisionin “Analiza 24” ka thënë se Taravari gjatë debateve i ka pranuar...

  Ja lista e mediave nga KSHZ që do të ndjekin fushatën reklamuese të zgjedhjeve

  Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) në seancën e sotme të 84-të miratoi Regjistrin e transmetuesve, mediave të shkruara dhe...

  Shkup, 51% e të rinjve, pre e dhunës kibernetike

  Pavarësisht njohurive rreth digjitalizimit, të rinjtë shpesh herë janë cak i sulmeve kibernetike. Në një anketë të realizuar në tre...