More

  Miratimi i Planit Strategjik për periudhën 2017-2020

  Me 03 qershor 2017 u mbajt mbledhje e Këshillit drejtues pran Fondacionit Albiz, ku mes tjerash pik e rendit të ditës ishte edhe Plani Strategjik i fondacionit për periudhën 2017-2020.

  Në mbledhje anëtarët e Këshillit drejtues kishin mundësi të diskutojnë edhe mbi misionin dhe vizionin e fondacionit, të cilët janë diskutuar edhe më pare në kuadër të punëtorisë dhe anketës së realizuar gjatë këtij viti.

  U diskutua edhe mbi qëllimet strategjike të Fondacionit Albiz për periudhën 2017-2020 dhe definuan këto qëllimet strategjike:

  – Mbështetje dhe përforcim të komuniteteve në nevojë;

  – Promovimi i përgjegjësisë korporative shoqërore dhe ndërmarrësisë sociale;

  – Ndihmë socio-humanitare të grupeve të rrezikuara;

  – Promovimi i vlerave të vërteta shoqërore dhe rikthimi I besimit dhe dinjitetit të qytetarëve;

  – Organizim më efektiv dhe kompetent, profesionalizëm i dëshmuar si dhe komunikim i avancuar me aktorët e jashtëm.

  Pas një diskutimi të gjatë mbi përmbajtjen e strategjisë, anëtarët e Këshillit drejtues unanimisht e miratuan Strategjinë e re të Fondacionit Albiz për periudhën 2017-2020. Për udhëheqjen e gjithë procesit të përgatitjes së Strategjisë ishte i angazhuar konsultat i jashtëm z.Fatmir Bytyqi.

  Projekti për përforcim institucional të Fondacionit Albiz është I mbështetur nga programi Civica Mobilitas.

  - Marketing -Ajsel Medica
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing
  - Marketing -Marketing

  TË NGJAJSHMEARTIKUJ
  Rekomanduar për ju

  - Marketing -Marketing
  spot_img

  Të fundit

  PRERJA E PALIGJSHME E DRUVE: “Masakrohet” Mali Sharr!

  Më tej, nga ky institucion sqarohet se vendi ku janë gjetur personat duke prerë dru quhet “Maja e Zezë”,...

  Në Shkup janë denuar 141 shoferë, 59 për tejkalim të shpejtësisë

  Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (03.02.2024) ka vazhduar me kontrolle në komunikacion. Në territorin...

  Opozita e bashkuar hapi sot Konventën promovuese të Taravarit për President

  Ashtu si dhe ishte njoftuar mbrëmjen e kësaj të shtune po zhvillohet Konventa promovuese e kandidatit për president nga...

  Pas 23 vitesh luftëtarit të UÇK-së i hiqen copëzat e eksplozivit. Falenderon dr. Ilir Hasanin për operacionin e suksesshëm

  Bejtulla Elezi, ka pasur një ndërhyrje shumë të veshtirê kirurgjike, për hekjen e copëzave të eksplozivit, të cilat...